Vila Lee Kiš na Avali je jedna od najluksuznijih: Dobila je u nasledstvo, nedavno pokrenula i biznis sa njom

Voditeljka Lea Kiš veće decenijama unazad pored nekretnine u glavnom gradu, ima svoju velelpnu oazu i van Beograda, tačnije lepu, ušuškanu vilu koja se nalazi pod Avalom, gde provodi celo leto sa ćerkom i suprugom.

Lea je kuću na Avali dobila u nasledstvo i odlučila je prilagodi sebi i porodici pa je ona za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine.

Ekipa našeg portala posetila je vikend naselje u kojoj je smeštena njena vila i zabeležili smo par kadrova narandžaste vile ušuškane u zelenilo, koja, moramo priznati i te kako odskače od komšijskih kuća.

Ovu kuću je njen suprug Momčilo osmislio i preuredio.

Kuću okružuje bogato rastinje koje zaklanja pogled na bazen kako bi porodica imala maksimalan mir i udobnost. Ali da nije lako održavati sve to kaže Lea koja opet hvali supruga koji je glavni odgovoran da sve što okružuje kuću na Avali izgleda besprekorno.

No, poslednjih godina, kako su nam komšije otkrila, ona sve više provodi vremena u vili, a od njne je nedavno pokrenula i biznis. Naime, ona svoju vilu preko leta izdaje turistima i od rente i te kako dobro zarađuje.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *