"Bio sam u Beogradu na Kalemegdanu": Američki novinar se šlihtao Jokiću, a ovakvu reakciju nije očekivao

Nikola Jokić je dominantno započeo NBA finale i sa 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija predvodio Denver do pobede nad Majamijem od 104:93 i nastavio je da ispisuje istoriju košarke.

Kris Tomason iz Denver Gazete, je dobio prvo pitanje i upitao ga je kakve su Jokićeve emocije povodom prvog NBA finala koje igra, a ujedno i prvog u za Denver u istoriji franšize.

Jokić nije odmah video novinara, pa je upitao, gde je momak koji priča, nakon čega mu se on javio iz sale, pa ga je Jokić pozdravio sa “hvala prijatelju”.

To je novinara očigledno okuražilo da proba dodatno da se dodvori Jokiću, pa mu je rekao i da je bio njegovoj domovini.

I bio sam u Srbiji, u Beogradu, na Kalemegdanu, znate to – dodao je novinar, ali Jokić time očigledno nije bio preterano impresioniran, pa je samo prevrnuo očima i klimnuo glavom kao da ne zna o čemu je reč, a pitanje je i da li je najbolje razumeo novinara koji je Kalemegdan izgovorio malo čudno.

Nije isključeno i da bi Jokića verovatno više dotaklo da je novinar rekao da je bio u njegovom gradu Somboru.

Jokić se svakako na to nije osvrnuo i samo je odgovorio na pitanje o debiju u NBA finalu.

Iskreno nisam mogao da dočekam da počne, jer kada je meč počeo, osetili smo se normalno, za sve ostalo nije bilo normalno, od medija dana juče i prekjuče, mislim da ludi ovo prave većim nego što jeste i kada je meč počeo, počeo sam da se osećam komforno – odgovorio je Jokić.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *