Ceca poljubila Sašu Popovića u usta, ostavila mu karmin na usnama i poručila: "Smirujem ti testosteron!"

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već drugu sezonu je član najpopularnijeg talent šou peograma na ovim prostorima Zvezde Granda.

Ceca je tokom takmičenja neretko ulazila u sukobe sa Sašom Popovićem, a sada je otkriveno u kakvom su zaista odnosu.

Naime, pred početak snimanja Popović je pozvao žiri da sednu na svoja mesta, međutim, po običaju obrušio se na Viki Miljković, koja je kasnila.

– Saša, ali Viki se šminka – rekla je Ceca.

– Viki, šta radiš bre – prodrao se Saša.

– Pa šminka se. Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu – rekla je Ceca i Sašu poljubila direktno u usta.

– Jedan poljubac rešava sve – zaključila je Ražnatovićka, dok je Saša otišao da skine njen karmin sa usta.

Ovu situaciju snimile su kamere “Blic” Tv-a a Ceca je za svoj šou “Ceca i deca” otkrila kako izgleda njena saradnja sa kandidatima i rad sa njima.

– Veoma subjektivno reagujem, svu tu decu koja su me izabrala za mentora, videla sam u njima nešto. Sva ta deca su apsolutno talentovana. Dešavalo se da u jednoj emsiji ispadnu i po dva, tri kandidata, koji su odlični pevači. Bude mi žao, ali postoji i ona druga dokazana teorija, da ne znači ako pobediš da ćeš napraviti karijeru. Samo treba mnogo rada i truda i ulagati u dobre pesme i eto uspeha – rekla je Ceca i dodajla:

– Sada ulazimo u finalni deo takmičenja. Uskoro će polufinale, pa finale. Kriterijumi su stroži, pa videćmo, oni koji su najuporniji i koji se budu najviše trudili, da će oni proći do finala – rekla je Ceca.

Ona se osvrnula i na odnose među žirijem, istakavši da, iako na sceni pršti od prepucavanja, nije tako i kada se cela ekipa nađe iza kamere.

– Što se tiče borbi između mentora i žirija i neslaganja i kada dođe do konstruktivnih sukoba, to ostaje u studiju. Tokom pauze mi se svi normalno i civilizovano ponašamo, nema zle krvi i ne zameramo jedni drugima ništa. Na sceni je fajt i borba, a kada se to završi potpuno su normalni odnosi među nama – rekla je Ceca za “Ceca šou”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *