"Glumio sam za Oskara": Završeno snimanje filma i serije "Kafana na Balkanu", glavni glumac podelio utiske

Očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma “Kafana na Balkanu“, 3. novembra u 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku u 21 čas počinje senzacionalni koncert muzičke zvezde Ace Lukasa i Folk Haus Benda, a sve to u organizaciji Hype produkcije.

Mesecima se vredno radilo na ovom projektu koji je snimljen po knjizi “Ovo sam ja”, koji prikazuje život i rad velike Balkanske zvezde, a u produkciji Telekom Srbije i Hype produkcije. Došao je i poslednji snimajući dan i vreme da se sumiraju utisci sa ovom fantastičnom glumačkom ekipom.

Osećam se poprilično mirno, zato što smo, samo kako smo i zamislili, prošli kroz sve ovo. Ne pričamo o rezultatu kakav će biti, već o nekom osećanju kada se osvrnem iza toga, kako se držala ekipa, koja je bila atmosfera sve ovo vreme. Sve ono što smo pokušali da napravimo, bili smo zadovoljni snimajućim danima kada se oni završe. Bili smo poprilično oslobođeni. Slušali smo se međusobno i mislim da što se tiče same kreative da smo porasli i ponešto naučili – rekao je glumac Mladen Sovilj, koji glumi glavni lik, pa dodao:

– Ovo je jedna užasno filmična biografija o kojoj pričamo i prvi put da igram nešto što obuhvata jednu sagu, jedan toliki razvoj neke ličnosti. Sigurno da me je promenilo – istakao je glumac.

Rediteljka Suzana Purković je istakla da je prepuna emocija, ali da u ovom trenutku ne može ni jednu da pusti jer je sve ovo što je iza njih jedno veliko zadovoljstvo, ali i tuga, kakao je rekla, “zato što je kraj ovom predivnom projektu”.

– Rad sa glumcima, imam utisak da smo svaku scenu, bez obzira što je bila napisana, pravili i nadograđivali na licu mesta. Naravno, rad sa ovom fenomenalnom ekipom koja je dala najbolji deo sebe, a to je ljubav – rekla je rediteljka Snežana Purković za Hype televiziju.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *