Jokić je izjavom posle meča još jednom pokazao zašto ga saigrači obožavaju

Ostvario je Nikola Jokić još jedan tripl-dabl, poveo je svoj Denver do pobede u finalu NBA lige protiv Majamija, a odmah posle meča još jednom je pokazao koliko je skroman i zašto ga svi toliko vole.

Naime, najpre je odao poštovanje timu Majamija koji je zatvoren sa svih strana, da bi zatim jasno poručio da se ne vrti sve oko njega u timu i da je kolektiv ono što Nagetsima daje rezultat.

Poštujemo Majami mnogo, hteli smo da zadamo prvi udarac i nismo smeli da dozvolimo da dobiju svoju utakmicu. Mislim da smo uradili sjajan posao – rekao je Jokić koji je na pitanje kako je dominirao bez dosta šuteva poručio:

Najvažnije je da pobedimo utakmicu, a ja pokušavam da dobijem meč na svaki mogući način. Ne moram da šutiram, znam da mi ne treba koš da bih uticao na igru i mislim da sam uradio dobar posao. Svikoji igraju doprinose i to je velika pobeda za nas. Biće ovo jako zanimljiva serija i ono što moramo da popravimo jeste tod a imamo isti foks celi meč, da na padnemo kao sada u poslednjoj četvrtini.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *