Jovana Jeremić posetila bivšu svekrvu, pa se rasplakala: Emotivnom porukom joj se obratila, oči pune suza

Jovana Jeremić u više navrata je isticala koliko je vezana za bivšu svekrvu, majku nekadašnjeg supruga Vojislava Miloševića.

Nažalost, žena koja joj mnogo znači poslednjih meseci bije bitku sa teškom bolešću, a voditeljka je otišla da je poseti.

Kad ju je videla kako leži u krevetu, Jovana se slomila i zaplakala.

Ipak, odlučila je da se fotografiše sa njom, pa joj se emotivnom porukom obratila na Instagramu.

Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme – napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze i dodala:

I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice – dodala je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *