Mandić: KiM je srce svakog čestitog čoveka u Crnoj Gori

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je sa skupa podrške Srbima na Kosovu i Metohiji u Nikšiću da je KiM ne samo srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori.

On je na sinoćnom skupu, koji je organizovala koalicija “Za budućnost Crne Gore”, koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Radnička partija, rekao okupljenima da žele da pokažu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da imaju podršku naroda Crne Gore.

Kazao je da su se, po pitanju Kosova i Metohije u Crnoj Gori promenile jedino političke prilike i podsetio je na bivšu vladu DPS-a “koja je priznala nezavisnost južne srpske pokrajine uprkos protivljenju većine naroda u Crnoj Gori”, prenosi portal CDM.

“Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori”, rekao je Mandić.

Prisutnima se, pored Mandića, obratio i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i rekao da Srbima više niko neće pretiti “progonima, pogromima i traktorima, jer smo sada složni, jedinstveni”, prenose Vijesti.

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević, koji se takođe obratio okupljenima, naglasio je da “Nikšić nije nikada ćutao kada je bilo teško našem narodu na Kosovu i Metohiji”.

“Šaljemo podršku koja treba da osnaži duh i krepkost našeg naroda, koji je ovih dana u teškim mukama, ali i u velikom podvigu na Kosovu i Metohiji”, dodao je Kovačević.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *