Najveći spoljni displej i moćne specifikacije: Upoznajte novu Motorolu razr

Sada, Motorola predstavlja novu generaciju razr telefona na preklop dokazujući da inovativni dizajn može da redefiniše način na koji koristimo smartfone.

Upoznajte 2023 Motorola razr porodicu – dva nova uređaja koji spajaju stil i premijum specifikacije kako bi korisnicima pružili inovativno mobilno iskustvo.

Svaka funkcija na ovim telefonima pažljivo je osmišljena kako bi ispunila sve potrebe modernih korisnika koji traže izbalansirano iskustvo korišćenja telefona, dizajn koji oslikava njihovu ličnost i vrhunsku tehnologiju.

Motorola razr 40 ultra nalazi se na čelu razr porodice i predstavlja najtanji telefon na preklop u industriji kada je zatvoren.

Uređaj je opremljen Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom, efikasnom baterijom i najvećim eksternim ekranom na bilo kom telefonu na preklop1.

Sa novim razr smartfonom, korisnici mogu da postave uređaj pod različitim uglovima kada je otvoren zahvaljujući Flex View tehnologiji koja nudi nove načine za interakciju, beleženje i kreiranje sadržaja.

Korisnici mogu da postave telefon pod željenim uglom kako bi lako videli recepte kada kuvaju, prate instrukcije na internetu, četuju sa prijateljima, a razr 40 ultra može biti korišćen i kao tripod kako bi zabeležio zapanjujuće slike i video snimke uz hands-free snimanje, i maksimalno iskoriste kamere visokog kvaliteta i AI praćenje crta lica.

Kada je postavljen samostalno, korisnici mogu da zabeleže savršenu pozu i aktiviraju kameru pokretom ruke ili prostim osmehom2.

Motorola je veoma uzbuđena mogućnošću da korisnici uvek sa sobom imaju foto-kabinu zahvaljujući FlexView funkciji i kamerama visokog kvaliteta koje beleže savršeno tajmingovane fotografije prostim pokretom dlana korisnika.

Pored novih mogućnosti koje razr 40 ultra donosi svima koji kreiraju sadržaj, Motorola je takođe povećala mogućnosti spoljnog ekrana kako bi korisnici mogli da obave više kada je telefon preklopljen.

Odgovaranje na poruke, praćenje instrukcija koje daju mape i praćenje svih drugih bitnih informacija nikada nije bilo lakše zahvaljujući jedinstvenim funkcijama koje uključuju:

Panels: Posebni paneli dozvoljavaju korisnicima da istaknu ono što im je najvažnije. Prevucite prst levo ili desno preko ekrana kako biste lako pristupili igrama, vestima, vremenskoj prognozi, kontaktima i aplikacijama kao što je Spotify i pratite sve notifikacije prostim pogledom na spoljni ekran. Plus, u Apps panelu korisnici preko spoljnog ekrana imaju pristup gotovo svakoj aplikaciji kao što su Google Maps ili Google Wallet. Prilagođavanje: Korisnici mogu da biraju između brojnih dizajna pozadine i stilova sata. Paneli na Home ekranu mogu biti pomerani kako bi bili po volji svakom vlasniku Motorola razr smartfona. Igre: Izaberite jednu od mnogih Motorola i GameSnacks igara koje savršeno funkcionišu na spoljnom ekranu. Poseban Spotify panel: Spotify korisnici mogu da kontrolišu sve komande preko eksternog displeja bez potrebe za otvaranjem telefona.

Sve ove opcije, i mnoge druge, dostupne su zahvaljujući 3.6-inčnom pOLED eksternom displeju sa osvežavanjem ekrana koje ide do 144Hz. U slučaju da vam je potrebna veća površina, sve što je potrebno jeste da postavite telefon u Flex View i gledate sadržaj u najvećoj rezoluciji u klasi7.

Razr 40 ultra kreiran je sa ciljem da ispuni sve želje kreatora sadržaja i dolazi sa 12MP glavnom kamerom koji koristi Instant Dual Pixel PDAF za brže i preciznije performanse bez obzira na svetlosne uslove u kojima se koristi.

Zabeležite fotografije sa predivnim „mekim“ pozadinama zahvaljujući širokoj f/1.5 blendi koja propušta više svetla, dok optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjeno podrhtavanje telefona kako bi slike uvek bile kristalno jasne.

Sa eksternim displejom, korisnici i dalje mogu da pristupe glavnoj kameri za selfije, ili ga koriste kako bi unapred videli šta slikaju. Moguće je i otvoriti razr i koristiti 32MP kameru za selfije i video pozive.

Sistem kamera zaokružuje 13MP ultraširoki+macro vision senzor koji omogućava širokougaone fotografije koje u kadru imaju 3x više prizora koji se slika u poređenju sa standardnim objektivom.

Sa razr 40 ultra smartfonom, Motorola korisnicima nudi legendarni izgled modela RAZR V3 kojim je inspirisana uz moderan i fleksibilan dizajn.

Kada je zatvoren, telefon je preklopljen tačno po sredini, dok se gornja i donja ivica savršeno poklapaju za jedinstven izgled.

Kada ga otvorite, otkriva se impresivan pOLED displej pune veličine.

Motorola je ujedno i veoma uzbuđena predstavljanjem redizajniranog teardrop sistema šarki, koji donosi znatno manje dimenzije sistema.

U poređenju sa drugim telefonima na preklop, razr 40 ultra je u odnosu na konkurenciju najtanji model kada je skloplje. Plus, sistem šarki uparen sa ultra tankim staklom pruža superiorno korišćenje unutrašnjeg ekrana koji je gotovo bez ikakvih nabora kad je rasklopljen.

Legendarni dizajn modela razr 40 ultra kombinuje stakleni ram sa mat završnicom ili veganskom kožom na pozadini.

Motorola je odlučila da ovaj model ponudi u smelim bojama, koje uključuju Pantone Viva Magenta boju godine 2023 – koja se može naći samo na Motorola telefonima.

Motorola razr 40 ultra dostupna je u još dve opcije boja – Infinite Black i Glacier Blue.

Razr 40 ultra nudi unapređeno audio iskustvo uz Dolby Atmos. Ova tehnologija nudi bogatije multidimenzionalno audio iskustvo sa fokusom na veću dubinu, jasnoću i detalje zahvaljujući velikim stereo zvučnicima.

Novi Spatial Sound by Moto čini da zvuk bude još sveobuhvatniji i ispunjava prostor oko korisnika kada slušaju muziku ili strimuju omiljeni sadržaj.

Moćne specifikacije zaokružuje Snapdragon 8+ Gen 1 procesor koji pogoni sve jedinstvene funkcije uređaja i pruža napredne AI mogućnosti, brzo osvežavanje i kamere profesionalnog kvaliteta.

Motorla je uključila i dugotrajnu bateriju koja je veća nego ona u prethodnim generacijama i koja pruža ultra-brzo 30W TurboPower i bežično punjenje5.

Motorola razr 40 nudi izbalansirano korisničko iskustvo i kreirana je za sve koji postavljaju trendove i žele da se istaknu, ali i za digitalne minimaliste koji žele da se povremeno isključe i preuzmu kontrolu nad svojim telefonom.

Motorola razr 40 poseduje isti živopisan i fluidan displej, dizajn šarki i legendarni dizajn kao i razr 40 ultra.

Najveća razlika između dva modela je manji spoljašni displej, koji i dalje nudi sve funkcije koje se očekuju od premijum telefona.

Novi razr 40 odlikuje prepoznatljiv dizajn koji kombinuje Gorilla Glass i premijum vegansku kožu.

Lako se drži u ruci, mekan je na dodir i dolazi u trendi bojama koje su rezultat partnerstva sa kompanijom Pantone – Sage Green, Vanilla Cream i Summer Lilac.

Motorola razr 40 takođe poseduje senzore najviše rezolucije na prednjoj i zadnjoj strani.

Zabeležite kristalno jasne fotografije i selfije u svim svetlosnim uslovima uz 64MP glavnu kameru i OIS. Slikajte sve što želite i uz 13MP ultraširoki+macro vision senzor koji pruža izuzetno široke uglove i neverovatne slike iz blizine i koristite 32MP prednju kameru za video pozive visokog kvaliteta.

Oba nova razr uređaja rade na Android 13 operativnom sistemu i dolaze sa jedinstvenim Motorola iskustvima koja uključuju proste gestove, napredna podešavanja za zabavu i mogućnost personalizovanja uređaja u skladu sa željama korisnika.

Pored toga, oba telefona nude širok spektar bezbednosnih funkcija kao što su ThinkShield, Moto Secure i Moto Keysafe.

Pored novih razr modela, Motorola je predstavila i novu opciju modela edge 40 u Viva Magenta boji.

Motorola edge porodica korisnicima nudi napredne funkcije poput zaobljenog displeja, IP68 zaštite od vode i prašine, moćne 50MP kamere i brzog punjenja.

Motorola edge 40 u Viva Magenta Pantone boji 2023. godine nudi savršenu kombinaciju stila, dizajna i performansi – ovaj uređaj ujedno je i jedan od najtanjih u svojoj klasi (7.58mm).

Motorola razr 40 ultra u Srbiji će biti dostupna po ceni od 139.990 rsd, dok cena modela razr 40 iznosi 99.990 rsd. Oba modela u Srbiji će biti dostupna početkom juna.

Određene karakteristike, funkcionalnosti i specifikacije proizvoda mogu zavisiti od mreže i podležu dodatnim uslovima, odredbama i naplatama. Sve može biti podložno promenama bez prethodne najave. RAZR® je registrovani zaštitni znak kompanije Razor USA LLC; RAZR i RAZR-formativi se koriste uz dozvolu kompanije Razor USA LLC. MOTOROLA, Stilizovani M Logo, MOTO i MOTO porodica znakova su zaštitni znakovi kompanije Motorola Trademark Holdings, LLC. ThinkShield je zaštitni znak kompanije Lenovo. Snapdragon je zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated. Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih podružnica. Google i Android su zaštitni znakovi kompanije Google, LLC. Dolby, Dolby Atmos i simbol sa dva slova “D” su registrovani zaštitni znakovi kompanije Dolby Laboratories Licensing Corporation. Proizvedeno uz licencu kompanije Dolby Laboratories. Svi ostali zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih odgovarajućih vlasnika. ©2023 Motorola Mobility LLC. Sva prava zadržana

Motorola razr 40 ultra/motorola razr+ i motorola razr 40/motorola razr su dizajnirani i proizvedeni od strane Motorola Mobility LLC, potpuno vlasništvo kompanije Lenovo.

1 Bazirano na osnovu sledećih karakteristika koje se ne mogu naći kod drugih vertikalnih preklopnih telefona: veličina ekrana od 3,6 inča, osvežavanje ekrana do 144Hz i rezolucija od 1056 x 1066.

2Automatsko prepoznavanje osmeha može prepoznati do 5 lica/osoba u istom kadru.

3PANTONE identifikacija boje služi isključivo u umetničke svrhe i nije namenjena za upotrebu u specifikacijama. Za tačnu boju obratite se trenutnim publikacijama PANTONE boja. PANTONE i PANTONE Chip Design su vlasništvo kompanije Pantone LLC u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim zemljama. © Pantone LLC, 2023. Sva prava zadržana. Ovo je odobreni proizvod PANTONE koji se proizvodi pod licencom od strane Motorola Mobility.

4TurboPower™ punjenje moguće je samo sa Motorola TurboPower™ punjačem; kompatibilni TurboPower punjač od 33W je uključen u pakovanju, iako uređaj ima maksimalnu sposobnost punjenja od 30W. Motorola TurboPower™ 33 punjač ne povećava maksimalnu sposobnost punjenja uređaja. Baterija mora biti značajno ispražnjena; brzina punjenja se usporava kako punjenje napreduje. Svi podaci o trajanju baterije su približni i zasnovani na testovima prosečnog korisnika na osnovu mešovitog profila korišćenja (koji obuhvata vreme korišćenja i vreme mirovanja) u optimalnim mrežnim uslovima. Stvarna performansa baterije će varirati i zavisi od mnogih faktora, uključujući jačinu signala, mrežne i podešavanja uređaja, temperaturu, stanje baterije i obrasce korišćenja.

5TurboPower i bežični punjač se prodaju odvojeno.

6Cene se razlikuju u zavisnosti od operatera; biće saopštene od strane operatera po dostupnosti.

7Bazirano na osnovu sledećih karakteristika koje se ne mogu naći kod drugih vertikalnih preklopnih telefona: veličina ekrana od 3,6 inča, osvežavanje ekrana do 144Hz i rezolucija od 1056 x 1066.

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *