"Ne može Elena da bude popularnija od mene": Mile Kitić progovorio o naslednici i uporedio njihove karijere

Mile Kitić jedan je od najpopularnijih pevača narodne muzike, a iza sebe ima karijeru dugu 4 decenije.

Kada se spomene folkerovo ime, mnoge njegove fanove asocira na brojne hitove koje ima iza sebe, dok ona mlađa publika pomisli na njegovu ćerku Elenu Kitić.

Sada je pevač progovorio o svojoj naslednici, ali i karijeri i pesmama koje je snimio.

Snimao sam puno pesama i imam sreću što imam puno prisutnih pesma koje su hitovi. Ja znam na nastupima to je oko 50, 60 pesama koje pevaju sa mnom uglas. Možda neko ima veće hitove, ali nema toliki broj prisutnih pesama – rekao je pevač za Grand.

Mlađe kolege često uzimaju za primer uspešnost njegove karijere koju i oni priželjkuju.

– Nikad nisam bio na vrhu, ali ni na dnu, negde ta zlatna sredina prema gore. Teško je održati, ja sam 40 godina na estradi, ali dolaze novi ljudi, novi trendovi međutim ja još radim kao u najbolja vremena, možda i više. Mnogi se pitaju dokle više– ispričao je Mile.

Iako peva potpuno drugačiji muzički žanr od svog oca, Elena je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih mladih pevačica. Ona karijeru gradi hitovima, a ne skandalima.

Ja nisam hteo nju da prisiljavam, to je njena odluka da se ne pojavljuje u medijima. Ona snimi pesmu i to je to, a to što je opet prisutna to je kvalitet nje i njenih saradnika – rekao je Mile.

Međutim, pevač priznaje da će morati još mnogo da radi kako bi ga stigla.

Ne može još da kaže da je popularnija od mene. Svaka čast, ja bih voleo i biće popularnija, ali nećemo se mi vagati, ja bih voleo da ona bude najpopularnija na svetu – tvrdi on.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *