NEMA NI TRAGA OD SRPSKOG MODNOG KREATORA: Darko Kostić se nije pojavio ni na jednom ročištu!

Suđenje Darku Kostiću koji je osumnjičen da je vezao u svom ateljeu izvjesnog Š.H. trebalo je da počne 9. februara, ali nije održano ni jedno ročište do sada, pa je sudija naložila privođenje modnog kreatora, kojem se gubi svaki trag.

U srijedu je trebalo da bude održano suđenje Darku Kostiću, međutim, on se nije pojavio na zakazanom ročištu. Sudija je najavila da će Kostić na narednom ročištu biti priveden.

Naime, suđenje modnom kreatoru koji se tereti da je 19. aprila prošle godine oštećenog Š. H. vezao u špajzu svog ateljea, nakon čega mu je upućivao prijetnje držeći nož, odloženo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Iako je naloženo da 30. maja bude priveden s obe adrese, odnosno mjesta stanovanja i ateljea, Kostić ponovo nije pristupio u sud, te je suđenje zbog toga odloženo. S obzirom na to da nije donijeto medicinsko ili neko drugo opravdanje za neprisustvovanje, na osnovu razloga zbog kojeg nije došao na sud biće donijeta odluka za raspisivanje potjernice za Darkom.

Sudija je navela da za potjernicu ima osnova jer je Kostić i ranije tražen, a sam se oglasio nakon raspisivanja potrage. Inače, termin narednog suđenja biće naknadno zakazan. Suđenje je trebalo da počne 9. februara, ali nije održano niti jedno ročište, pa se i dalje čeka na početak sudskog procesa.

.

.

.

Kurir.rs/Republika

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *