Nemanja Radulović za Telegraf.rs o Stefanu Milenkoviću: Otkrio nam je jedan zanimljiv detalj

Nemanja Radulović važi za jednog od najcenjenijih naših muzičara u svetu, a u izjavi za Telegraf.rs ispričao je šta misli o svom kolegi Stefanu Milenkoviću.

Poznati violinista nam je otkrio i jedan zanimljiv detalj. A to je da poseduje knjigu Stefana Milenkovića i dan danas, koju je dobio za 6. rođendan.

Mi smo sarađivali na jednom koncertu. U kontaktu smo povremeno preko društvenih mreža. Stefan je bio idol mnogim mladim umetnicima kada smo počinjali. Čak sam i našao njegovu knjigu koju sam dobio za rođendan, recimo šesti, i poslao sam mu to pre par meseci, da mu pokažem, bez obzira što živim u Parizu, i dalje je tamo knjiga“, rekao je Nemanja Radulović za Telegraf.rs.

Inače, Nemanja Radulović i njegov sastav “Double sens” imaće 3. jula koncert na stadionu “Tašmajdan”, gde će predstaviti svoj aktuelni album “Roots”(“Koreni”). Ovom događaju se poznati violinista raduje.

Zaista se radujem koncertu u Beogradu na otvorenom. Bilo je i drugih koncertata u Kolarčevoj zadužbini, ali ovaj će biti drugi na otvorenom u Beogradu. Tako da se radujem, zato što će to bidi deo jedne turneje u Srbiji i po regionu. Novi projekat “Roots”, iliti “Koreni”, koji smo snimili prošle godine. Jedva čekam taj 3. jul da vidim publiku iz Beograda i iz regiona. Svi se radujemo. I muzičari. Već godinu dana znamo za taj koncert, za tu celu turneju, i svi se radujemo da provedemo tih mesec dana na putu, i kroz Srbiju, i kroz Makedoniju, Bosnu…“, rekao je Nemanja Radulović na konferenciji za medije pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *