"Nemojte me uopšte pitati kako sam, jer ni sama ne znam. Još uvek sam daleko od izlečenja"

Tri meseca je bila odsutna, otkazala je i koncerte, pa se publika s razlogom zabrinula za zdravstveno stanje Josipe Lisac (73).

Međutim, slavna pevačica pojavila se prošle subote u rasprodatom Lisinskom gde je pokazala da je u odličnoj formi, a povod koncerta bilo je 50 godina Dnevnika jedne ljubavi.

Josipa se nakon koncerta i problema koje je imala sa zdravljem oglasila za RTL, gde je otkrila da je i dalje daleko od izlečenja.

– Nemojte me uopšte pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvek išijas, još uvek sam daleko od izlečenja, ali sam puno bolje. Mislim da sam duhovno jača nego telesno što se vidi. Štap je bio štos, zašto se ne bi video? – rekla je uvek vedra Josipa.

Kako je istakla, uvek se i ponaša i oblači – obično, jer je normalna osoba.

– Uvek sam obična. Uvek sam u normali, ja sam normalna. Sad je to tako danas možda ispalo, ono što je kao nekada bilo ‘jao, vau’. Evo što sam rekla, svaka treća ima ružičastu boju kose, više to nije šok. To je normalno. To je bilo i onda normalno i sada. Samo se sada jače vidi – objasnila je Lisac.

Ona je otkrila i da je njena nećaka bila prijateljica sa suprugom nedavno preminule Tine Tarner.

– Divna osoba. Moja nećaka živi na Ciriškom jezeruu, mogli smo videti njenu kuću. Oni su prijatelji s njenim suprugom. Tužno, ali koja borba i koja ličnost, koja snaga, energija. Fantastično – rekla je Josipa.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *