Dinča i njegova supruga spasili bebu od oca nasilnika: Pretučenu ženu i dete su sada smestili kod rođaka

“Zvezda Granda”, Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena Dinčić juče su spasili jednu ženu i šestomesečnu bebu od nasilnika (25) iz Beograda, koji je kasnije uhapšen zbog sumnje da ih je pretukao.

Beba se juče nalazila u domu folk pevača Dinče, a sada je njegova supruga Jelena otkrila da su beba i majka kod rođaka, gde im je pružena sva pomoć.

Mama se vratila sinoć kada je završila sve preglede i kada su potvrdili pregledom da je silovana, pa je valjda u optužnici dodato i to, osim nasilja u porodici. Unajmili su advokata, pa ćemo dalje videti kako će teći slučaj – ispričala je Jelena za “Blic” i dodala:

One su sada kod rođaka, pružena im je sva pomoć oko bebe u vidu hrane, stvari. Ispratićemo slučaj da li će ga pustiti da se brani sa slobode, koliki mu je pritvor određen… To je neki sledeći korak – dodala je Jelena.

Podsetimo, Jelena je juče otkrila sve detalje ovog slučaja.

To je rođena sestra od moje vaspitačice, koja radi kod mene u vrtiću, pa sam prosto osetila i moralnu dužnost da moram da joj pomognem. Žena je trpela već duže vreme nasilje, ali je pretio da će svašta da uradi, što se i sada plašim da će da ga puste, njega su sad upravo priveli, imam tu informaciju. Ona, dok je tukao samo nju, nije reagovala, međutim, dete je imalo modrice. Ja sam to dete videla, kada je pitam šta je ovo, ona je lagala, te udarilo se ili nešto… – kazala je Jelena Dinčić.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *