DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN: Škorpije čeka ljubavno iznenađenje, Vodolijama prija ostanak kod kuće

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Nema potrebe da odmah „zauzimate gard“ i da budete spremni na raspravu – umesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

Drugi deo dana vam donosi dobro raspoloženje. Po pitanju obaveza potrudićete se da budete ažurni i odradite ako ste nešto propustili. Pređite preko nekih nebitnih sitnica i ne dovodite odnos sa voljenom osobom na granicu rasprave.

Imate prave predloge, kreativni ste i ubedljivi – više je nego izvesno da biste mogli ostvariti prave dogovore. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu – zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude, družite se.

Imate osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete moći da ih završite na vreme. Vaša emotivnost je danas prenaglašena – potrebna vam je veća podrška i više vremena sa voljenom osobom. Preosetljivi ste.

Šta uradite do podneva – uradili ste. Već posle tog vremena ćete želeti samo da se opustite i prepustite uživanjima. Posvetite se prijateljima, ukućanima, emotivnom partneru – na koju god stranu da odete, osećaćete se više nego dobro.

Iako mislite da ćete uspeti da završite sve na vreme, do poslednjeg trenutka na radnom mestu nećete moći ni da predahnete. Potrebno vam je prvenstveno da se dobro odmorite i opustite, tako da je moguće da ćete ostatak dana iskulirati.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *