Jovana Uhrin deo tima Una televizije: Novi početak, novi izazov

Jedno od omiljenih TV lica Jovana Uhrin, dugo je vedrila i oblačila na nacionalnim televizijama, uređivala i vodila izuzetno gledan medicinski serijal “San urgentne noći”, a sada, posle kratke medijske pauze, ponovo će stati ispred kamere kao deo novinarsko-voditeljskog tima Una televizije.

Šarmantnu voditeljku gledaćemo u emisiji „Popodne“ u okviru nove rubrike „Bez zakazivanja“, a na zahtev gledalaca, ova popularna popodnevna emisija će se od ponedeljka, 5. juna emitovati puna dva sata, od 16.10 do 18 časova, svakog radnog dana.

Rubrika „Bez zakazivanja“ baviće se zdravstvom, simptomima, uzrokom, sprečavanjem bolesti i lečenjem, pružiće gledaocima brojne savete o ishrani, zdravom telu i duhu uz lekare i stručnjake iz svih navedenih oblasti.

Za Jovanu je ovo još jedan novi izazov u karijeri kojem se rado odazvala i kaže da uživa u novom ambijentu i društvu dobro poznatih kolega:

„Novi početak, novi izazov. Radujem se što sam deo tima Una televizije. Una je vedra, pozitivna i neophodna, kao i dobro zdravlje. Otvorićemo vrata svih ordinacija ‘bez zakazivanja’, a sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti medicine, pričaćemo o simptomima, uzorku i lečenju ali i posledicama ukoliko zanemarimo zdravlje. Bavićemo se i mentalnim zdravljem nacije, ali i metodama pravilne ishrane, zdravog načina života i vežbanjem”, zaključuje voditeljka.

Jovana će sa svojim gostima u ponedeljak pričati o problemima koji muče većinu građana, a to su srčane tegobe usled čestih promena vremenskih priika.

Kako vreme utiče na zdravlje, zašto je sve veći broj mladih ljudi podložno infarktu i kako da sačuvamo zdravo srce, reći će nam prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog i načelnik postkoronarne jedinice UCS.

(Telegraf/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *