Kada želite da je baš sve savršeno, luksuzno i lepo

Pravi poznavaoci obale Hurgade i okoline, često će se opredeliti baš za Magaviš, zbog beskrajnih peščanih plaža, sa sitnim peskom, zlatnožute boje. S druge strane, pravi hedonisti i oni kojima je luksuz strast, znaju da hoteli iz lanca Rixos nikada ne mogu da omanu, koja god da je destinacija u pitanju. Na velika vrata, u punom sjaju i raskošu, stiže Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5*.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* nalazi se na samo 7 km udaljenosti od aerodroma Hurgada, a samo par kilometara više deli ga od centra Hurgade. Ovaj hotel je zaista drugačiji od svih drugih hotela u Hurgadi, pa čak i najluksuznijih. U ovom hotelu postoje samo vile i apartmani, sređeni po poslednjim trendovima enterijernog uređenja.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* je novi ogranak lanca Rixos, koji je nakon kompletnog renoviranja i rekonstrukcija otvoren 2019. godine. Osim vrhunske plaže, hotel svojim gostima nudi brojne restorane i barove, kao i raznovrstan sadržaj i izuzetnu uslugu. Ono što hotel zaista čini jedinstvenim i izuzetno luksuznim jeste mala ergela, sa prekrasnim konjima izuzetnog porekla i izgleda i mogućnošću jahanja konja po peščanoj plaži.

Kao najveći prirodni adut hotela, ističe se prekrasna, duga, peščana plaža, koja je jako lepo uređena, podrazumeva se. Plažu ovog hotela, predstavlja fenomenalna kupališna zona sa postepenim ulaskom u vodu. Naravno, gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana.

Hotel ima 410 smeštajnih jedinica, koje su dizajnom u ravni sa primerima iz svetskih magazina za uređenje doma. Apartmani i superior apartmani se razlikuju po kvadraturi (Superior Suite je gotovo duplo veći), eventualno po pogledu (bašta ili more), ali svi poseduju klima uređaj, SAT TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu i besplatan Wi-Fi.

Usluga u hotelu Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* je Premium All Inclusive. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i restorani turske, brazilske, azijske i drugih svetskih kuhinja, kao i riblji restoran. U čak 10 barova, gosti će se opustiti uz jutarnju kafu, popodnevni čaj ili koktel posle večere. Kad već spominjemo opuštanje, ne smemo zanemariti fenomenalan Spa program koji postoji u okviru hotela. Tursko ili parno kupatilo i sauna za potpunu relaksaciju ili teretana i đakuzi za one koji vole aktivniji odmor. Izbor je na vama.

Za decu su tu bazeni, mini disko, bebi klub za najmanje i kids klub za nešto starije, kao i igralište. Hotel ima čak 30 bazena (9 različitih vrsta), koji se u toku zimskog perioda greju, terene za tenis, mini fudbal, odbojku na pesku, profesionalni animacioni tim, a takođe i “Exclusive Sports Club” za teretanu, yogu, zumbu, pilates, časove plesa I još puno toga.

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor destinacije za vas, pogledajte ponudu jednako luksuznih hotela i na ostalim destinacijama iz naše ponude.

Iz istog lanca, na Antaliskoj obali, Rixos Premium Belek 5* već godinama dočekuje i ispraća prezadovoljne goste, koji se neretko i vraćaju njegovoj Ultra All Inclusive usluzi, prostranoj peščanoj plaži i onome najvažnijem, a to je osećaj ugodnosti koju kvalitet i osoblje ovog sjajnog hotela pružaju svojim gostima.

Jedan od hotela na drugoj, ništa manje lepoj obali Turske, u blizini Bodruma, koji uslugom i raskošnim sadržajima stoji rame uz rame sa dva koja su prethodno pomenuta, jeste neverovatni Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* koji ima toliko zabavnih sadržaja za decu svih uzrasta (i odrasle koji su detinjeg duha) koliko niste mogli nikad ni da zamislite. I ne samo to, već je hotel i renoviran u periodu iza nas, čime je njegova Ultra All Inclusive usluga, dobila samo na potvrdi.

Kada je u pitanju Tunis, izuzetnu uslugu, u lepom ambijentu, garantujemo vam ukoliko se odlučite za The Orangers Garden Villas & Bungalows 5* koji se nalazi nedaleko od čuvenog Hamameta, a otvoren je 2018. godine. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži i nudi uslugu All Inclusive.

Ukoliko Vam je udobnije i uvek vam fali vremena, možete napraviti online rezervaciju. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

(Ona.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *