Milijaš o Borjanu i Kataiju: "Hrabar potez Bahara, klub je veći od svakog igrača"

Nekadašnji kapiten i pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš govorio je o odluci Baraka Bahara da Milana Borjana skloni sa gola, odmah po dolasku na mesto šefa stručnog štaba crveno-belih!

Milijaš je donedavno bio pomoćnik Milošu Milojeviću na klupi Zvezde, to isto je radio i kod Dejana Stankovića, a u razgovoru za “Sputnjik”, tačnije emsiju “Miljanov korner” je rekao:

Milan Borjan je neko ko je dao mnogo Zvezdi. Možda i najviše od svih igrača što su trenutno tu. Kao kapiten sjajno je odrađivao posao, posebno u velikim utakmicama u Evropi. Ali to je to odluka novog šefa, to je taj surovi profesionalizam. U svakom slučaju, hrabar potez trenera kojim je pokazao da zna šta hoće i kako hoće. Borjan je profesionalac, mora sve to da prihvati i da pokuša da se vrati. Nikome nije prijatno da tako nešto čuje. Naravno, što pre treba da se probudiš i da vidiš kako ćeš da se boriš dalje – poručio je Milijaš.

On se osvrnuo i na govorkanja da se Aleksandru Kataiju takođe drma mesto u startnih 11.

Aleksandar Katai je majstor. Dao je toliko golova, rešio verovatno najviše utakmica u Superligi. Velike su to odluke, velike promene… Ali hajde da sačekamo, videćemo kako će se ti novi igrači uklopiti, da vidimo kako će sve da krene. Kažem, velika hrabrost i to ne može niko da ospori. E sad, da li je dobro ili nije, na kraju će da sude rezultati. Ako budu dobri, sve će to brzo da se zaboravi.

– Jer ovaj klub je veći od bilo kog pojedinca. To se pokazalo puno puta do sada. Najvažnije je da Zvezda ima rezultat, da su navijači zadovoljni. A svi pojedinici koje smo nabrajali, i oni što će doći – klub je veći od njih. Sigurno da je klub više dao njima, nego što su oni klubu. A svako se trudi da da najviše što može – poručio je Milijaš.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *