Nadal objavio fotku posle operacije i otkrio kakvo je stanje: "Nisam ovo sanjao, ali takav je život"

Španski teniser, Rafael Nadal je tokom jučerašnjeg dana prošao kroz operaciju zbog koje će duže vremena morati da bude odsutan sa terena. Mnogi spekulišu da ga nećemo gledati do kraja tekuće sezone, a on sam je istakao da bi sledeća sezona mogla da bude i poslednja.

On je na Instagramu podelio fotografiju posle operacije na kojoj se može videti da je sve jako teško podneo, a ostavio je i podugačak komentar u kojem je objasnio kako se trenutno oseća.

– Pozdrav svima! Kao što znate, sinoć sam imao operaciju. Sve je prošlo u najboljem redu sa artroskopijom leve tetive koja me je držala van terena od januara. Regulisana je i stara povreda levog kuka, što će pomoći boljem oporavku tetive.

Želim da se zahvalim doktorima Marku Filiponu, Haumeu Vilarou i Anđelu Ruiz-Kotoru na radu. Odmah ću započeti progresivnu funkcionalnu rehabilitaciju i normalan proces oporavka koji mi kažu da traje pet meseci, ako sve prođe kako treba.

Još jednom vam hvala za svu podršku koju ste mi ukazali i koju mi ukazujete svaki dan. Danas, na moj rođendan, ovo nisam sanjao ili želeo, ali takav je život. Hvala vam – napisao je Rafael Nadal.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *