Nekoliko dana pre vesti o trudnoći, Al Paćino u izlasku s partnerkom: Glumac nije skidao osmeh s lica

Al Paćino (82) i negova 53 godine mlađa devojka Nur Alfala (29) u centru su pažnje ovih dana otkako se saznalo da čekaju dete.

Slavnom glumcu će to biti četvrti naslednik, a interesantno je i to što mladoj devojci on nije prvi stariji muškarac s kojim je izlazila.

Ranije je bila u vezi s Mikom Džegerom (79),  milijarderom Nikolasom Bergruenom (61), a povezivali su je i sa Klintom Istvudom (93).

Glasine o njihovom “idiličnom odnosu” bile su poljuljane kada je procurila informacija da je legendarni glumac od devojke tražio test očinstva.

Pre toga je izvor otkrio da se “par odlično slaže, te da im razlika u godina uopšte ne smeta”.

Nekoliko dana pre vesti o prinovi, glumac je bio u izlasku s partnerkom, a nije skidao osmeh s lica.

Paćino je navodno sumnjao u očinstvo, jer je bio uveren da je to nemoguće iz medicinskih razloga. Ipak, kada su stigli rezultati DNK testa, bio je šokiran. Nur je, prema TMZ-u, trudna već osam meseci.

Podsetimo,  glumac se nikada nije ženio, ali ima troje dece, ćerku Džuli Mari Tarant (33) i Oliviju Rose D'Angelo (22) i  sina Antona Džejmsa D'Angela (22).

Najstariju ćerku dobio je s učiteljicom Džen Tarant, a blizance s koleginicom Beverli D'Angelo s kojom je bio u vezi od 1997. do 2003. godine.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *