ODUVIJEK SMO ZNALI ISTINU O KOSTI K.: Majka iz Ribnikara o izvještaju inspekcije!

Nakon inspekcijskog nadzora u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” utvrđeno je da u ovoj školi nije bilo vršnjačkog nasilja prema Kosti K. koji je počinio masovno ubistvo i ranio petoro, među kojima i nastavnicu historije.

Član Savjeta roditelja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” Mina Zirojević kaže da je nije iznenadio inspekcijski nalaz i da se to već znalo.

– Ja sam to znala i to sam rekla odmah, prvog dana. Nalaz inspekcije, da dječak nije bio izložen nasilju me nije iznenadio, ali sam zahvalna što se sa njim izašlo i to brzo. Djeca u međuvremenu, od 3. maja, kada se tragedija dogodila bila pod stigmom da su u stvari svi oni zločinci i glavni krivci za ono što se desilo, a nisu. To znamo svi mi koji smo u školi, znamo šta se tamo dešava i kakva su to djeca – rekla je ona.

Podsjetimo, Kosta K. je 3. maja je u školu ušao sa očevim pištoljem. Kobnog dana ispalio je hice u pravcu čuvara škole, Dragana Vlahovića, a potom usmrtio i devetoro drugara. Teško je ranio još četiri učenika i nastavnicu historije.

.

.

.

Izvor: Informer

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *