Olga Danilović saznala potencijalnu protivnicu u osmini finala RG: Hrvatska Amerikanka je naredna na putu

Srpska teniserka, Olga Danilović saznala je potencijalnu protivnicu u osmini finala Rolan Garosa. To će biti Bernarda Pera iz SAD, a koja ima hrvatsko poreklo, pošto je u dva seta savladala Elizabetu Koćareto iz Italije – 2:0 (6:4, 7:6).

U pitanju je teniserka koja igrala finale Budimpešte prošle godine sa našom Aleksandrom Krunić i tada ga je dobila u dva seta. Videćemo da li će Olga imati više sreće, ali naravno prvo mora da izbaci sjajnu Ons Žaber iz Tunisa, koja je sedma na svetu.

Što se tiče današnjeg meča, prvi set bio je jako haotičan. Videli smo čak sedam brejkova na obe strane. Čak četiri je napravila Pera, a tri je uzela Koćareto, tako da je logično hrvatska Amerikanka uzela ovaj deo igre.

U drugom setu ista priča, samo što smo videli podjednak broj brejkova na obe strane – po tri. Otišlo se u tajbrejk, gde je Pera dopustila rivalki samo dva poena.

Podsetimo, meč Olge i Ons Žaber je poslednji na terenu “Suzan Lenglen” i počeće posle završetka okršaja Francisko SerundoloTejlor Fric.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *