Porodila se Mina Nedović: Prijatelji pocepali majicu novopečenom tati Nemanji, a bebina soba je pravi raj

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga Mina, postali su roditelji.

Lepa manekenka danas se porodila i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su novopečeni roditelji dali ime Talija, što znači cvetanje, bujanje.

Slavlje je već počelo, pa su se najbliži prijatelji i porodica mladog para okupili u jednom restoranu kako bi čestitali novopečenom tati i pocepali mu majicu, kako to stari običaj nalaže kada se rodi dete.

Mina je podelila objave i čestitke putem Instagram profila, ali se još uvek nije oglasila o samom porođaju.

Nedovićeva supruga je na vreme spremila sobu za bebu, a putem svog profila, gde inače deli privatne trenutke, pokazala je kako će izgledati Talijin kutak.

Na fotografijama vidimo posebne tapete sa likovima životinja i, kako Mina ističe, najslađi krevetac za princezu, čija cena je čak 595 evra.

Nisam mogla da odolim da vam ne pokažem deo bebine sobe. A kad smo već tu, kako da vam ne pokažem najslađi krevetac koji postoji. Obožavam što je na točkiće i tako se lako pomera, uz to dodali smo baldahin, igračkice i postljinu – napisala je Mina, što možete pogledati u galeriji ispod.

Inače, mladi par se venčao 2020. godine u opštini, a u avgustu prošle godine venčali su se i u crkvi, kada su upriličili i veliko svadbeno veselje. Mina i Nemanja često dolaze u Srbiju, a svoju oazu mira napravili su van Beograda, na Fruškoj gori, gde imaju imanje sa luksuznom kućom.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *