Prve zajedničke fotografije Amidžićeve bivše i mlađeg fudbalera: Danijela u crnom miniću sija pored Jevrema

Manekenka Danijela Dimitrovska nekoliko meseci nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića uplovila je u vezu sa mlađim bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosniće, a naša ekipa uhvatila ih je prvi put zajednom na jednom modnom događaju.

Danijela i Kosan trenutno odmaraju u crnogorskom primorju, a sinoć su posetili jednu reviju gde ih je prvi put zajedno uslikala novinarka našeg portala.

Manekenka je uživala na modnom događaju sa mlađim bivšim fudbalerom, a osmeh s lica nije skidala što se da primetiti na prvim zajedničkim fotografijama.

Ona je blistala u crnom miniću koji je isticao njenu savršenu figuru, dok je Kosan pokušavao da izbegne prisutne paparace i predstavnike medije.

Njih dvoje su sve vreme ćaskali i smeškali se, a prve zajedničke fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Podsetimo, Danijela se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju, ali bez emotivnog partnera, a tada je samo kratko za Telegraf.rs prokomentarisala svoj ljubavni život:

Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću večeras komentarisati na temu svog privatnog života – istakla je Danijela zas Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *