Zvezda odgovorila direktoru ABA lige: "Neće nam on preko medija određivati kada se igra finale"

Nastavlja se veče saopštenja. Nakon što je ABA liga objavila termine finalne serije, oglasila se Crvena zvezda, potom KLS, zatim i direktor regionalnog takmičenja Milija Vojinović koji je rekao da će gledati da sve bude rešeno na terenu, a sada su se ponovo oglasili crveno-beli.

Oni tvrde da su sami poslali dopis direktoru ABA lige, Miliji Vojinoviću još 27. maja 2023. godine u kojem su tražili datume odigravanja finalne serije.

Saopštenje i dopis pogledajte u nastavku, bez redakcijskih izmena:

– U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “Sport klubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridianbet, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…

Kompletan dopis možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *