Anđeli Đuričić poslije diskvalifikacije svi okrenuli leđa, ne žele ni da čuju za nju!

Anđela Đuričić nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga 6” zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, a oni se trenutno nalaze u stanu kod Moke Slavnića. Ona i Zvezdan su imali veliku podršku fanova dok su bili aktuelni rijaliti učesnici, a sada je došlo do preokreta, pa su joj neki od njih okrenuli leđa i neće ni da čuju za nju i njenog izabranika.

 Tako je bivša zadrugarka Sandra Čaprić oplela po nekadašnjoj cimerki i bivšoj drugarici Anđeli Đuričić.

Ona je otkrila da je Anđelina podrška, fan grupe, razočarane u nju.

– Mi nismo bile dobre, zbog Mateje, onda je bio jedan momenat gdje Mateja nije bio u pravu. Mi smo stvarno iz petice izašle super. Njene grupe, podrška, nisu znali da će ona ući u šesticu. Baš danas ulazim ‘Anđelini anđelčići’ su meni napisali ‘Bićemo uz tebe’ sad mi se ta grupa zove ‘Anđela najveće razočaranje'… Vidjela sam ja već tu, bila je jedna svađa, pa Zvezdan, opa ovo, pa ono. Da je sebična, da je škrta, jeste. S tobom sam blejala, oblačila te, brisala ti suze, ti si meni zamjerila što sam ja tebi uzela ovoliko mlijeka – rekla je Sandra.

Podsjetimo, Anđela je u više navrata od fanova tražila da joj pošalju garderobu i kozmetika, za nju i Zvezdana Slavnića.

“Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicama, da ima šlic naprijed, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije”, govorila je Anđela dok je bila u rijalitiju.

.

.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *