DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN: Bik broji svoje greške, Ribe flertuju, Devica se zaljubljuje

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Bićete malo nervozni zbog velike količine obaveza koja vas čeka od ranog jutra, ali ćete se truditi da sa saradnicima održavate korektan odnos. Ako se potrudite, radna atmosfera će biti potpuno u redu. Želite da se voljena osoba više angažuje oko vas.

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, smatraćete da su vaši potezi bili ishitreni. Pokušajte da ne podlegnete lošem raspoloženju, pogotovo što će ono trajati samo za vreme prepodnevnih sati. Ostatak dana doneće vam vedrije misli.

Neraspoloženje u prvom delu dana brzo će biti prevaziđeno i pred vama su dobri momenti i u poslovnom ali i u emotivnom segmentu. Vaše raspoloženje će biti zarazno. U mislima vam je osoba koju ste od skora upoznali, verovatno preko posla.

Drugačije ćete se postaviti prema osobama sa kojima sarađujete. Kolege mogu primetiti promenu na vama, jer nećete biti spremni da im izađete u susret oko onih situacija koje vas lično ne dotiču. Emotivno – dan dobar za izlaske i druženje.

Kratkotrajna uznemirenost zbog kritike koju će vam uputiti nadređeni. Obratite se kolegama – danas su spremne da vam izađu u susret. Prijaće vam da budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete u šetnji, izlasku sa partnerom.

Promene u poslovnom segmentu se dešavaju baš u onom pravcu kom ste se nadali. Kroz misli vam se vrlo često provlači osoba sa kojom imate razliku u godinama. Vrlo ste zainteresovani za ostvarivanje intimnijeg kontakta.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *