Igrao protiv Zvezde u Ligi Evrope, a sad je uhapšen jer je pokušao da zadavi rođenu sestru (15)

Alžirski reprezentativac i dobro poznato ime ljubiteljima fudbala, Išak Belfodil, uhapšen je zbog porodičnog nasilja Elankortu, predgrađu Pariza.

On je uhapšen je pokušao da zadavi svoju 15-godišnju sestru, kako javlja novinska agencija AFP.

Razlozi porodičnog nasilja koje se dogodilo i moglo da se završi tragično, za sada nisu poznati. Njegova sestra ima vidljive tragove davljenja na vratu, kako je saopštila policija, ali nije u bolnici.

Upravo 15-godišnja devojčica je bila ta koja je pozvala policiju i prijavila nekadašnjeg igrača Intera, međutim, i dalje nije podnela tužbu protiv njega. Tužilaštvo u Versaju ima 48 sati da samo pokrene postupak po službenoj dužnosti protiv Alžirca rođenog u Francuskoj.

Belfodil je prošao mlađe kategorije Liona, stigao do prvog tima i kao veliki talenat završio u Interu. Kasnije je nastupao i za Parmu, Standard, Verder, Hofenhajm, Hertu. Trenutno je član Al Garafe iz Katara. Takođe je bio reprezentativac Francuske u mlađim kategorijama, ali je kao senior odlučio da nastupa za alžirsku reprezentaciju.

Interesantno je da je Belfodil igrao protiv Crvene zvezde u dresu Hofenhajma u sezoni 2020/2021 kada su se 2 tima našli u istoj grupi Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *