Irina 2Hot se potpuno transformisala: Vraća se na scenu posle 15 godina, više nije plavuša

Pevačica Irina Kolin, poznatija kao Irina 2Hot proslavila se devedestih godina kao članica kontroverznog ženskog sastava, a nacija je za njom odlepila nakon što se pojavila u čuvenom spotu pokojnog Dalibora Andonova Grua, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti.

Irina se u međuvremenu udala, dobila ćerku, ali i uspešno razvela i sada se posle duge pauze vraća na muzičku scenu novom pesmom i spotom koji je snimila.

Ona se potpuno transformisala, a kako nam te otkrila, odluku da se ponovo vrati na estradu donela je zbog mnogobrojnih razloga, a najveći je svakako podrška koju joj pruža ćerka.

U principu su drugi došli na ideju da se ja opet vratim, ne lično ja. Sve je počelo zbog remiksa koji sam radila našem pokojnom Gru u čast, i onda su svi bili u fazonu ti moraš da se vratiš. Ćerkica mi je velika, imam svoj bizni bjuti salon, ali muziku nikada nisam mogla da zaboravim i da je ostavim iza sebe – otkrila nam je Irina.

Iako je važila za ikonu devedesetih, ističe da se vraća u punom sjaju, ali s pesmom koja je u današnjem novom žanru.

– Idem sa omladinom, priklonila sam se novom žanru. Dugo sam birala pesmu koju su uradili Mihajlo Vujić i Relja Regis, brz je ritam, komercijala, pesma se zove “Nisam više mala”. Sada sam ispunjena, stekla sam sve, ćerkica mi je najbitnija. Jeste da sam razvedena, ali srećno razvedena u dobroj komunikaciji i eto lepo mi je. Ćerka me podržava u svemu i zato se vraćam na scenu – otkrila je.

Irina se tokom godina kojih nije bila aktivna na javnoj sceni potpuno promenila i transformisala, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ističe da se ne kaje ni zbog jednog poteza koji je učinila dok joj je karijera bila u punom sjaju – iako je tada gotovo niko nije razumeo.

– Ne kajem se ni za šta. Srećna sam što sam bila frontmen grupe “2Hot”, srećna sam što sam imala čast da upoznam jednu veliku legendu – Grua. Ništa ne bih menjala, kako da kažem grupa u kojoj sam bila je uvek je bila stepenik napred, niko nije mogao da nas shvati tada. Još tih devedesetih sam ja repovala na nemačkom što je danas eto trend.

Tizer za njenu novu pesmu poslušajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *