"Neko hoće da mi skine glavu i da se sveti": Oglasio se Darko Lazić povodom snimka na kome peva na plejbek

Darko Lazić proteklog vikenda nastupao je u nemačkom gradu Hanoveru, a snimak sa nastupa na kome peva na plejbek širi se društvenim mrežama.

Pevač se našao na “udaru” jer je opet pevao na plejbek i to pesmu legendarnog kolege Sinana Sakića “Pijem na eks”.

Tim povodom se oglasio Darko Lazić, te je otkrio da neko namerno hoće da ga sabotira i da su klipovi montirani.

Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega – priča pevač i dodaje da je siguran da ti snimci neće da mu upropaste sav trud koji je uložio karijeru.

– Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim – rekao je Darko za Republiku.

 

Inače, Laziću ovo nije prvi put. Nedavno je isto učinio i sa pesmama Ace Lukasa i Osmana Hadžića.

Podsetimo, Darko je Katarini nedavno izgovorio sudbonosno “da” u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji venčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *