"Pitao sam momke zbog čega smo izgubili?" Trener Denvera ljuti na svoje igrače

Trener Denvera Majkl Meloun bio je i te kako ljut na svoje igrače posle poraza od Majamija u drugom meču finala NBA lige!

Majami je uzeo brejk tako što je slavio sa 111:108, najviše zahvaljujući tome što su pustili Jokića da pogađa, ali ne i da razigrava ostale saigrače koji su podbacili.

Nikola je odigrao neverovatno u trećoj deonici. Raspali smo se na startu četvrte četvrtine. Radili su šta god su poželeli. Mi im nismo isparirali ni u jednom segmentu. Na obe utakmice igrali smo užasno u odbrani kada je četvrta četvrtina u pitanju. Što se tiče Nikole. Verujem u njega. Potrebno nam je da postigne koševe. Nebitno je da li je to 40 poena i četiri asistenije ili je to 30 poena i 10 asistencija. Znam da će uvek da odigra pametno i donese prave odluke – rekao je Meloun koji se osvrnuo i na promašen šut Mareja za produžetak:

U pozicionom napadu su nas zastavljali, zato nisam tražio tajm-aut. Sve zavisi od situacije do situacije. Džamal je imao dobru poziciju. Videli smo Džamala da pogađa takve šuteve u prošlosti. Mislim da je to bila najbolja pozicija.

Osvrnuo se Meloun i na sam meč.

Pitao sam momke zbog čega smo izgubili? Znali su odgovor. Majami je bio čvršći i borbeniji. Ako planiramo da se vratimo pobedama, moraćemo mi da budemo borbeniji i moraćemo da budemo disciplinovaniji. Loša komunikacija je bila jedan od problema. Znali smo da će Maks Štrus da pogađa trojke, svi su pogađali, a znali smo da će tako biti, dogovarali smo se i nismo ispunili zadatak. Imali smo sreće u prvom meču kada su promašili sve, sada su pogodili i vidimo šta se desilo. Izgubili smo.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *