Prodajni dani Galens Investa izazvali veliko interesovanje: Pre-sale cene do kraja nedelje

Prodajni dani investiciono- građevinske kompanije Galens Invest privukli su veliku pažnju javnosti i svih onih koji su u potrazi za novim porodičnim domom na vrhunskoj lokaciji. U želji da svojim budućim stanarima izađe u susret, Galens Invest je omogućio prodaju po pre- sale cenama sve do kraja ove nedelje, tako da će i oni koji nisu uspeli da dobiju termin za sastanak sa prodajnim timom, moći da pronađu svoj idealan dom u prestonici, i to po specijalnim cenama!

Kao što je ranije najavljeno, na promociji luksuznog stambeno- poslovnog kompleksa New Minel Residence & Office, za posetioce su pripremljeni specijalni popusti za kupovinu nekretnine. Upravo to je razlog velike posećenosti prodajnog vikenda i ogromnog interesovanja svih onih koji žele da obezbede luksuzan, izuzetno kvalitetan i lokacijski pogodan prostor za život svoje porodice. Ukoliko na samom događaju niste uspeli da stignete da porazgovarate sa agentima prodaje, dobra vest je da sve do kraja nedelje možete da zakažete sastanak sa prodajnim timom Galens Investa, posetite njihove nove kancelarije na adresi Tošin bunar 270a i postanete vlasnik stana u New Minel-u, po specijalnim uslovima i pre- sale cenama!

Prva faza izgradnje ovog savremenog kompleksa uspešno je realizovana i useljena, tako da veliki broj zadovoljnih stanara već svedoči o neosporivom kvalitetu života u New Minel-u. Sada je na redu druga faza, koja takođe predviđa proširenje novim stambenim jedinicama, poslovnim prostorom i objektima namenjenim za uslužne i komercijalne delatnosti. Obe faze su podržane projektnim finansiranjem, što je takođe od velikog značaja za kupce.

Iskoristite priliku i obezbedite svojoj porodici savršen dom na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu! Učinite to baš sada, jer Vas samo do kraja nedelje očekuju specijalni uslovi i pre- sale cene nekretnina! Sastanak sa prodajnim timom Galens Investa možete da zakažete na broj: +381 64 89 55 711, a više informacija o samom kompleksu New Minel Residence & Office možete pronaći na sajtu.

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *