Afrika i Đani žestoko zaratili zbog 20.000 eura i 2 zlatna lanca! Sandra pobijesnila, folker pokušao da je zakine: Sad se ovako pravda!

Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani okončali su svoje dugogodišnje prijateljstvo zbog novca od bakšiša koji su oboje zaradili na jednoj svadbi u dijaspori, a koji pjevač nije htio da podijeli s njom na ravne časti.

Kako Kurir saznaje od izvora upućenog u cijelu priču, oni su zaratili na krv i nož zbog iznosa od čak 20.000 eura, koji je trebalo da podijele na dva jednaka dijela, ali i dva zlatna lanca, od kojih je jedan trebalo da dobije Trajković, a drugi Afrika. Međutim, problem je nastao kad je Sandra shvatila da je Đani htio da je prevari jer joj je dao samo 5.000 umjesto 10.000 eura, dok zlato nije ni spomenuo.

– Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 eura. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 eura pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovjek ih je darivao i sa dva zlatna lanca – po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vrijeme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 eura, dok joj lanac nije ni spomenuo – kaže naš izvor i dodaje:

– Kad su muzičari rekli Sandri da ju je Đani slagao i uzeo više para za sebe, ali i da joj nije dao zlatni lanac, ona je pobijesnila i odmah otišla do njega i počela da viče da je ološ i da treba da ga bude sramota da u tim godinama radi takve stvari i da se blamira. Đani se bio baš zbunio. Sav se zacrvenio od stida što je uhvaćen u laži. Pokušao je da se opravda, ali ga ona nije slušala. Od tada ga je blokirala i odlučila da s njim prekine kontakt. Užasno je razočarana i povrijeđena – završava naš sagovornik.

Sandra nam se nije javljala na pozive. Ipak, ona je prije samo nekoliko dana potvrdila za medije da sa Đanijem ne razgovara.

– Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala. Ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uho da mu ćutim – istakla je Sandra za medije, dok nam je Đani poručio da to nije istina i da je u super odnosima s koleginicom:

– Ne znam ko širi te priče. Sandra Afrika i ja pričamo. Ona je familija. To je neka dezinformacija da smo se posvađali koja se širi. Bili smo i u Americi zajedno na turneji, sve je bilo super. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju, i to je bitno. Neću više o tome. Ja sam sa svima super – rekao je Trajković.

.

.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *