Bila je na venčanju svog bivšeg muža sa sadašnjim dečkom: "Mi smo kao brat i sestra"

Kada dođe do kraja veze ili braka, postoje oni koji ostanu u korektnim odnosima, ali retko ko s bivšim partnerom postane prijatelj. Da je i ovo moguće, dokazuje priča Kejti Madis (33).

Ona i njen bivši muž Ejvan bili su u braku šest godina pre nego što su 2018. godine odlučili da stave tačku na svoj odnos.

Njih dvoje posle razlaza nisu imali nikakav kontakt, ali kada je Kejti bilo najteže, njen bivši suprug joj je bio najveća podrška.

Kejti i Ejvan su se ponovo povezali, ali na prijateljskom nivou i sada tvrde da su poput brata i sestre.

Njihov odnos je takav da je Kejti čak bila na devojačkoj večeri kod njegove nove žene, a posle i na venčanju.

– Moj bivši suprug i njegova nova žena učinili su sve kako bih se osećala počašćeno na njihovom venčanju. Spremala sam se s mladom, a ona mi je čak nabavila i ogrtač – bilo je jako slatko. Nije mi bilo čudno što sam bila pozvana na venčanje, ali znam da je mnogima bilo čudno. Jedino što mi je bilo čudno je to što sam mislila da sam poziv dobila zato što su deca tu i da ih ja čuvam, ali onda su za to unajmili dadilju – kaže ona.

Kejti kaže da je Ejvan veliki deo njenog života i da ni njenu nije smetalo što je na venčanje došla s novim dečkom.

– Pronašla sam divnog muškarca. Čak smo se svi zajedno družili i na Dan majki. Moj bivši suprug i ja nismo najbolji prijatelj, više smo kao brat ili sestra. Kada je nekome od nas teško, tu smo da podržimo jedno drugo – zaključila je ova devojka, a prenosi “Metro”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *