Detalji krvne osvete u Velikoj Kladuši: Bratovljevog ubicu izrešetao iz vozila u pokretu, pa se predao?

U Velikoj Kladuši u nedelju uveče dogodilo se ubistvo u kojem je ubijen Asmir H., koji je robijao zbog ubistva Hasana G. Prva nezvanična saznanja govore da je reč o krvnoj osveti.

Ubistvo se dogodilo u jednom ugostiteljskom objektu, a pucnjava se odigrala iz vozila u pokretu.

Na osnovu saznanja koje ima portal Uskvijesti.ba, u nedelju uveče, nešto oko 22 sata, u ulici Mahmuta Zulića u bilizini školskog centra u Velikoj Kladuši, naišao je Asmir H. koji je izašao iz zatvora na dopust zbog primerenog vladanja u KPZ Zenica, gde je služio kaznu zbog ubistva Hasana G. kojeg je ubio 7. januara 2021. godine.

“U pucnjavi koja se u nedelju u 22 sata dogodila u Velikoj Kladuši ubijen je 28-godišnji muškarac”, potvrdio je za Klix.ba portparol MUP-a USK.

Od tog stravičnog događaja, Hasanov brat I. G. se, kako pišu lokalni portali, navodno spremao za “krvnu osvetu” u kojoj bi osvetio ubijenog brata.

Kako je za Klix potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, I. G. se iste večeri dobrovoljno predao u prostorije MUP-a i tom prilikom predao oružje, pištolj, kojim je, kako se sumnja, izvršeno ubistvo.

Oružje će biti korišteno kao predmet veštačenja u toku istrage.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *