Frajle na sudu sa bivšom menadžerkom i izdavačkog kućom: Isplivalo sve u javnost, evo šta je razlog

Članice muzičkog sastava Frajle – Nataša Mihajlović, Nevena Buča i Jelena Buča našle su se na sudu sa bivšom menadžerkom i izdavačkom kućom.

Naime, problem je nastao oko naziva benda, a onda i oko polaganja prava na svojinu.

U septembru je zakazano prvo roćište na sudu u Zagrebu između Frajli i “Kroacija rekords”, a pevačice će same sebe zastupati na sudu, dok je druga strana angažovala tim advokata, pisali su hrvatski mediji.

Kontaktirana je PR služba pomenutog benda i upitana za komentar, a oni su prosledili zvanično saopštenje, piše “Kurir”.

Sudski sporovi protiv “Cepelin medije Zagreb” i “Kroacija rekordsa” samo su deo borbe grupe The Frajle da nam se vrate prava koja su nam bespravno oduzeta, a u koja smo godinama investirale i emocije i novac. Advokati kojima se hvali suprotna strana nama nisu potrebni jer je na našoj strani istina, pravo i pravda. The Frajle će se uvek braniti, bez obzira na moć onih koji ih ugrožavaju i višegodišnju torturu koju nam razna nesavesna lica priređuju. Isto važi i za pokušaj prisvajanja naziva benda od strane bivše menadžerke, koja za tako nešto nema nikakav osnov. S obzirom na 14 godina dugu karijeru, predan rad, posvećenost muzičkom stvaralaštvu i publici, The Frajle žele da potvrde da je pošten rad jedini ispravan put kojim će nastaviti da i dalje idu. Nažalost, ovo naše opredeljenje podrazumeva da nekada, u cilju sopstvene zaštite i postizanja pravde, moramo da se obraćamo nadležnim institucijama – navodi se u saopštenju benda.

Pomenuti portal je kontaktirao i predstavnike “Kroacija rekordsa” nisu odgovorili na naše pitanje zbog čega se sude s Frajlama.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *