Milena Ćeranić posle mnogo godina odgovorila na pitanje o Nemanji Stevanoviću: Ove reči će mnoge iznenaditi

Pevačica Milena Ćeranić od kako se pojavila na javnoj sceni bila je u dve turbulentne veze sa poznatim muškarcima, kolegom Nemanjom Stevanovićem i košarkašem Vladimirom Dašićem, a sada je prvi put progovorila o bivšim ljubavima.

Sa Nemanjom je bila u turbulentnom odnosu tokom učešća u rijalitiju “Farma”, dok sa Dašićem za javnost “nikada nije bila u vezi”, pa u skladu s tim ona je sada pomenula samo kolegu koji se povukao iz javnosti.

Milena je otkrila da je sa Nemanjom u korektnim odnosima, i da ih zastupa isti menadžer.

Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi – rekla je pevačica i dodala:

– Ja sam jedna srećna žena jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili ono dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna – rekla je Milena kroz smeh, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *