Ovo je hirurg iz Rusije koji je ubio sina (9) i suprugu u Pančevu!

Ruski državljanin, njegova supruga i sin (9) pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija jutros nešto iza ponoći provalila u njihov stan i zatekla tijela.

Foto: Kurir

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

– Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu – kaže sagovornik i dodaje:

– Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je željela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu vidjele rusku porodicu. Navode da se otac stalno igrao sa djetetom ispred zgrade.

– Čak i sinoć kad je policija nasilno upala u stan i tad nismo ništa čuli. Jako smo se uznemirili i šokirali kada smo shvatili da je taj ljubazni čovjek uradio tako jeziv zločin. Nevjerovatno da je ubio svoje dijete s kojim se stalno igrao ispred zgrade, a potom i digao ruku na ženu koja je zaista djelovala kao divna ženica. Bilo je dosta krvi oko tijela majke i devetogodišnjeg djeteta. Ubijena žena je doktor i nije imala licencu i došla je kod stanarke da je pita kako bi mogla da dobije licencu kako bi počela da radi u Srbiji. Oca i dječaka smo vidjeli prije dva dana kako voze trotinet i djelovali su veoma srećno. U ovoj zgradi su posljednja dva mjeseca, a u Srbiju su došli prije godinu dana zbog cjelokupne situacija u njihovoj zemlji, kažu šokirane komšije.


Foto: Kurir 

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu posljednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima.

Za zločin se saznalo kada je kćerka ubijene žene iz prvog braka počela da se raspituje za majku jer joj se nije javljala 12 sati.

– Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus objesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *