Pas pronađen mrtav i vezan za bove: "Nudimo nagradu od 500 evra da saznamo počinioca!"

U utorak su stanovnici mesta Mali rat pronašli mrtvog psa zavezanog za bovu koji se utopio u moru. . Lokalni azil prijavio je slučaj policiji te nudi novčanu nagradu za pronalazak počinioca.

Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji pronađen je zavezan utopljen pas.

Pas je pronađen u utorak, vezan za bove u moru. Pasmina psa nije utvrđena te je vlasnik takođe nepoznat, javila je portalu dnevnik.hr čitateljka i dodala da je pas pronađen u vrlo lošem stanju.

Ovaj slučaj izazvao je šok i tugu u lokalnoj zajednici, a mnogi su izrazili zabrinutost zbog tako okrutnog postupka prema životinjama.

“Ovaj slučaj podseća na važnost brige i odgovornosti za kućne ljubimce, a lokalni stanovnici pozivaju sve vlasnike da budu pažljivi i odgovorni prema svojim kućnim ljubimcima te sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom slučaju da se jave lokalnoj policijskoj stanici”, naglasila je čitateljka.

Iz azila Aurora je poručeno da je slučaj prijavljen policiji zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela te sumnje u zataškavanje slučaja jer leš psa nije prijavljen nadležnima niti je zbrinut na adekvatan način.

“Nudimo nagradu od 500 ecra da saznamo počiniova”, poručili su iz azila.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *