Prvi čovek TSC-a: "Nerealna je priča o Ratkovu i Zvezdi, kod Luke Ilića ne možemo ništa"

Predsednik TSC-a Janoš Žemberi otkrio je da klub ima nekoliko ponuda za napadača Petra Ratkova koji je odigrao neverovatnu sezonu za tim iz Bačke Topole!

Ratkov je dao 14 golova i imao pet asistencija u svim takmičenjima, te je bio među najzaslužnijima što je TSc na kraju završio sezonu kao vicešampion.

Za Ratkova postoje interesovanja iz Zenita i MLS, ali neće ni u Rusiju, ni Ameriku. Fokus je na jakim evropskim zemljama, popularnim Ligama petice. Nerealna je bila priča i o Crvenoj zvezdi. Veliki je pritisak, brzo ćemo i doneti odluku. Nije isključeno da Ratkova zadržimo, barem u kvalifikacionim mečevima. Klubovi iz Premijer lige zagovaraju ideju da, posle potpisivanja ugovora, ostane još jednu sezonu u Bačkoj Topoli. Status Ratkova, u narednom periodu, zavisi isključivo od budućeg kluba – rekao je Žemberi za “Sport Klub”, a zatim se dotakao i Luke Ilića:

Francuska Troa, klub iz sistema Siti grupe, hoće Luku Ilića nazad i naš manevar je totalno skučen. Skoro, nema prostora da reagujemo. Moraćemo Luku da vratimo, nadam se da će ponovo kod nas. Ima logike u ideji da igrama UEFA takmičenju nastavi razviće se.

Na pitanje da li TSC može do prvog mesta, Žemberi je rekao:

Teško je da pričamo o trofejima, šampionskom lovoru… Zvezdin budžet, na primer, deset puta je veći od našeg, Partizanov pet. Nerealno je da razmišljamo u pravcu dominacije, velike su razlike. Šampion će učešćem u Ligi šampiona dodatno ojačati.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *