"To bi bilo kao da ti radiš u pekari": Dejan Dragojević i Goga Sekulić se sukobili zbog Ane Ćurčić

Goga Sekulić sukobila se sa Dejanom Dragojevićem i to zbog Ane Ćurčić.

Ove nedelje Ognjen Amidžić ugostio je pobednika Zadruge i pevačicu, kada je on prokomentarisao potencijalne favorite šeste sezone Zadruge.

Ja sam izdvojio troje, Ivan Marinković, Bilal i Ana. Za Anu sam rekao samo zbog težine priče, inače mi je oko nje sve katastrofalno. Nije lako, žena koja je ceo život provela uz jednog muškarca i da joj se to desi – rekao je Dejan.

Zašto je ušla? Nije trebala da uđe ako nije javna ličnost. Da se bori na televiziji za svoj dinar?! Može i ovako – ubacila se Goga.

– Nema potrebe, ako joj se ukazala prilika, treba da je iskoristi. Ima decu kod kuće, ima za koga da se bori. Žensko u tim godinama ne treba da se vuče po ulici i da čeka da joj neko plati piće – počeo je Dragojević, ali ga je pevačica prekinula:

Neka radi, može da ide na posao normalan. Ne mislim na nju, ja nju ne poznajem – rekla je Goga.

Može, ali to je kao kad ne bi pevala, zato što ti nije prošla jedna pesma i bila u pekari. Ne treba odustati – rekao je Dejan, te je nakon što ga je Jovana pohvalila jer je ostao dosledan Pinku, rekao:

Mi kao zadrugari, ljudi su se saživeli s nama. Ja sam rekao da su 98 posto zadrugara šljlamovi, jer je krenulo da se priča: “Rijaliti je “. Zadrugari koji su skupili mnogo pratioca nisu okačili da rijaliti nije bio problem, nego su se povukli da ne bi dobili hejt komentare – rekao je Dejan.

– To je isto i u našoj profesiji, nisu stali iza projekta koji nam donosi rejting. Treba da zahvale Bogu što postoji “Zadruga”, jer su im rejtinzi na izdisaju – rekla je Jeremićeva.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *