Vukanović članovima SNSD-a: Što ne kupite stan u Zvečanu ili Zubinom Potoku nego u Beogradu na vodi?

U toku je sjednica Narodne skupštine RS-a na kojoj se razmatra prijedlog rezolucije o zaštiti Srba na Kosovu. Na jednu opasku Srđana Mazalice, Nebojša Vukanović je odgovorio da je priča o Kosovu ovdje samo uzimanje političkih poena.

Naime, Mazalica je prozvao Vukanovića jer je nedavno obišao Kosovo, na šta je Vukanović odgovorio da je razlog iz kojeg je otišao dole da bi obišao narod, a da je sve to bilo u sjeni dok nisu “RTRS i Srna objavili da je Američka ambasada platila put Vukanoviću da ode na Kosovo”.

Kaže Vukanović, potom, da Mazalica i njegove stranačke kolege time samo žele da ga diskredituju.

“Vi želite mene da diskredituje jer niko iz RS-a niti Crne Gore nije stisnuo zube i otišao na Kosovo kad je kriza. Srbende, što ne kupite stan u Zvečanu ili Zubinom Potoku? Što ste svi navalili u Beograd na vodi, ova balavurdija je možda na Senjaku ili Dedinju”, poručio je Vukanović.

Pita ih i zašto kupuju “đedovu rakiju Dodika”, a ne odu u Veliku Goču i dodao da je takva “njihova” politika suicidna i suluda.

“Ja ne srbujem i ne dižem tri prsta, već uradim koliko mogu, a vama služi za uzmete politički poen i da pričate o Kaspijskom jezeru. Što se išli kod Erdogana a niste otišli na Kosovo? Normalno da ću držati slovo partijarhu i svakom ko se ogriješi”, bio je jasan Vukanović na današnjoj sjednici NSRS-a.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *