Ceca Ražnatović otkazala žurku za 50. rođendan: Počela s pripremama, ali je shvatila da joj ipak nije do slavlja! Evo šta se desilo!

Svetlana Ceca Ražnatović u posljednjem trenutku odlučila je da ove godine neće slaviti svoj rođendan, jubilarni 50.

Iako je rođendansku proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu mjesecima pripremala uz pomoć svoje sestre i najbližih prijatelja, Ceca je shvatila da zbog svega što se dogodilo njenoj kćerki Anastasiji, koja se još oporavlja od gubitka bebe, nije vrijeme za veliko slavlje. Pjevačica će tako 14. jun, dan svog rođenja, provesti u svojoj vili u Ljutice Bogdana, okružena najbližima.

– Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mjesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je prije nekoliko dana riješila da ipak otkaže proslavu.

– Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vrijeme za veliko veselje. Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lijepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju – ispričao  je izvor blizak ovoj porodici.

Podsjetimo, nedavno je treći rođendan proslavio i Cecin prvi unuk Željko, ali zbog situacije sa Anastasijom, Ražnatovići nisu pravili veliko slavlje, već su rođendan proslavili u krugu porodice u Titelu.

.

.

.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *