Evo kako se nova žena Darka Lazića ponaša prema njegovom sinu: Uslikani kad je mislila da ih niko ne gleda

Pevač Darko Lazić sinoć je organizovao promociju svog novog albuma “Sve mi smeta”, na kojoj je, pored kolega, pozvao i svoju porodicu, majku Branku, sina Alekseja, kao i suprugu Katarinu Stojanović, koja je svojim izgledom zasenila sve prisutne.

Lazićeva izabranica je za ovu priliku obukla kratku, šljokičavu haljinu, koja je istakla njene vitke i zategnute noge.

Atmosfera na promociji je bila više nego odlična, a prisutni nisu mogli da ne primete kako se Lazićeva supruga ophodi prema pevačevom sinu, Alekseju.

Fotografi su uslikali Katarinu kako se igra sa dečakom, a u jednom trenutku on joj je nešto šapnuo, nakon čega ga je Stojanovićeva srdačno zagrlila i poljubila.

 

Nema sumnje da je Lazićeva nova izabranica prihvatila malenog Alekseja kao svog i da imaju odličan odnos, što je, verujemo, Darku veoma važno i drago.

Podsetimo, Lazić je sudbonosno “da” izgovorio u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji venčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

Lazić je potom istakao da se u avgustu očekuje galantnija svadba i veselje, za veći broj zvanicam a pomenuo je i prvi ples.

U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše “Je l’ ti reka’ ko” – istakao je pevač i otkrio da Katarina i on obožavaju tu pesmu.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *