Majka Ane Volš se oglasila 5 mjeseci od nestanka kćerke: Otkrila ima li novih informacija!

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je prije pet mjeseci, kada ju je nakon proslave dočeka Nove godine, kako se sumnja, njen suprug Brajan Volš (48) prvo pretukao, zatim ubio i isjekao na komade u porodičnoj kući u Kohasetu u Masačusetsu.

Misteriozni nestanak Srpkinje u SAD odjeknuo je u cijelom svijetu, a njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara, kada nije došla na posao, dok je Brajan, kako se sumnja, slagao njihove prijatelje, a potom i policiju da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali s posla. Međutim, ubrzo je klupko počeo da se odmotava, a američko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Volša, koji se krajem aprila prvi put našao u sudu u Norfloku.

Milanka Ljubičić, majka ubijene Ane, rekla je za Kurir da joj je sada, nakon pet mjeseci, veoma teško.

– Trudim se da budem dobro. Teško je, ali trudim se… I dalje mi je izuzetno teško da povjerujem u sve šta se izdešavalo – izjavila je majka ubijene Beograđanke, a zatim dodala:

– Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam, a iskreno da vam kažem, više ne želim ništa ni da komentarišem vezano za moju Anu, jer mislim da je tako najbolje.

Milanka je navela i da ne zna gdje su joj unučići, o kojima se, dok se nije saznalo da je njena kćerka ubijena, prvo brinula Brajanova majka, da bi na kraju mališani bili predati njihovom centru za socijalni rad.

Podsjetimo, tokom ročišta u aprilu navedeno je da su istražitelji pronašli „komadić kosti“ na metalnoj testeri, koju je Brajan, navodno, bacio u kontejner nakon ubistva. Među brojnim prikupljenim dokazima je i ručna testera koja je pronađena u kontejneru preko puta kuće njegove majke u istom američkog gradu.

U istom kontejneru pronađeni su i ključevi „volkswagena“, Anin karton za vakcinaciju protiv kovida, sat „ermes“ i „guči“ ogrlica, za koju je poznato da ju je Ana nosila, čizme „hanter“, crna „prada“ torbica i kratki crni kaput – navodi se u sudskom podnesku od 27. aprila.

Ana Volš je, prema navodima tužioca, ubijena 1. januara, nakon dočeka Nove godine u njihovoj kući.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *