Najnoviji detalji istrage ubistva porodice iz Rusije u Pančevu: Ovako je otac presudio sinu, supruzi i sebi

Istragom slučaja dvostrukog ubistva i samoubistva u Pančevu u kojem je državljanin Rusije G.A.B. (51) presudio sinu G.A.A. (9) i supruzi G.O.B. (50), pa se obesio u stanu, utvrđeno je da je dete udavio, a nju izbo nožem.

“Sina je udavio rukama, a nju je izbo nožem po telu, pa se obesio”, rekao nam je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, “klupko” je počelo da se odmotava kada je na grupu na Telegramu, stigla poruka njihove ćerke u kojoj moli da joj neko otkrije gde su joj mama, tata i brat.

Kako je tekao razgovor u grupi pogledajte OVDE.

Njihova beživotna tela nađena su pre dve noći, a kako se navodi, krvi je bilo na sve strane i pas je lajao bez prestanka.

– On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani… Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu. Čujem da ih je ubio nožem – kaže jedan od komšija.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je da sudsko – medicinsku obdukciju beživotnih tela, analizu tkiva tela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *