Nesvakidašnji prizor: Koza i ovca sređuju kej kod Grabovačke reke, prihod od sira ide u humanitarne svrhe

Izvođači radova za sređivanje prostora oko Gabrovačke reke su izabrani i uveliko rade, a u toku je odabir sledeće destinacije u Nišu koju će koza i ovca Roska i Vinka srediti, javljaju Urbani gerilci. Naime, reč je o još jednoj akciji niških gerilaca, koji su na kreativan način odlučili da ukažu na problem visoke trave, pišu Južne vesti.

Nakon što je krokodil Mile organizovao prolećno druženje sa ajkulom Biljom i kornjačom Smiljom, dve humanitarke su odlučile da oplemene njihov prostor i pokose visoku travu oko korita Gabrovačke reke.

– Za rešenje ovog problema odabrani su potpuno prirodni i organski sekači trave! Roska i Vinka su preuzele stvar u svoje ruke. Kažu da je trava jako ukusna i srećne su što je ima u izobilju. U planu je da im se u ispaši pridruže i ostali drugari i drugarice iz ekipe, zbog čega je već u toku odabir sledeće destinacije. U toku je izrada rasporeda po parkovima i šetalištima za mesec jun na teritoriji grada Niša – navode Urbani gerilci.

Dodaju da su Roska, Vinka i drugari pre svega veliki humanitarci, pa su odlučili da zaradu od dobijenog mleka i sira proslede u humanitearne svrhe.

Niški gerilci su još jednom na ironičan način ukazali na problem i podsetili nadležne da obavljaju svoj posao.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *