Ovo je sin Ace Ilića i Bilje Jevtić: Ivan je student Prava i ne voli da se eksponira u medijima

Pevački par Aca Ilić i Biljana Jevtić važe za jedan od najskladnijih na estradi i nikada nisu bili tema skandala. Supružnici su se venčali 1989. godine, a deceniju kasnije postali su roditelji.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

Naslednik ne voli da se preterano eksponira u medijima, te ga je javnost videla sa pevačima svega nekoliko puta.

Inače, pevački par je svom nasledniku pre nekoliko godina organizovao veliko slavlje povodom 18. rođendana, a Bilja je tada progovorila za medije.

Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak – rekla je ona tada i dodala:

– Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman – istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:

Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno.

Aca je otkrio da Ivan nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku.

Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera – pričala je Bilja pre nekoliko godina, prenosi “Gloria”, dodajući da je Ivan odlučio da se posveti studijama i da ga zanimaju društvene nauke, pre svega istorija.

Ivan je danas student Pravnog fakulteta i u srećnoj je vezi, što često ističe na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije sa svojom devojkom.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *