Podigla cenu: Nataša Bekvalac od rentiranja imanja u Čeneju zaradi i do 18.000 evra mesečno

Pevačica Nataša Bekvalac izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, a na mesečnom nivou navodno zaradi i do 18.000 evra. 

Njeno imanje sa bazenom nadomak Novog Sada postalo je popularno ne samo među “običnim svetom”, već i među njenim kolegama.

Upravo neki od njih su iznajmili luksuznu kuću kako bi tu proslavili svoja venčanja i rođendane.

Kuća je lepo uređena, ima veliki vrt, a unutrašnjost je takođe divna, zbog čega je pogodna i za zimske i za letnje proslave.

Navodno, kako je interesovanje za njeno imanje postajalo sve veće i veće, Bekvalčeva je nedavno podigla cenu za izdavanje vile, i to na čak 900 evra po danu.

Svi bolji termini, a posebno dani vikenda rasprodati su do kraja godine, piše Kurir.

Samo tokom maja imanje je bilo bukirano više od 20 dana, što prostom računicom dovodi do svote od 18.000 evra.

Da je sa izgradnjom ove kuće postigla pun pogodak, vidi se i po tome što je sve više Natašinih kolega i prijatelja zainteresovano za zakup salaša.

U aprilu ove godine na istom mestu se udala i Tamara Milutinović za fudbalera Darka Jevtića.

Pored toga što se na Natašinom imanju održavaju venčanja, ono služi i kao odlična lokacija za snimanje spotova. Nedavno je baš ovaj prostor iskorišćen i za snimanje videa za duetsku pesmu “žene od sultana” Tijane Milentijević i MC Stojana.

Da Bekvalčevoj u poslednje vreme definitivno cvetaju ruže na finansijskom polju, svedoči i podatak da pored zarade od izdavanja imanja, pevačica odlično profitira i od svojih nastupa, iako već duže vreme nije objavila novu pesmu.

Nedavno je u medijima pisalo da je pNataša podigla cenu svoje tezge sa 10.000 na 12.000 evra, a kako mesečno nastupa najmanje između četiri i šest puta, a nekad i više, znači da samo od druženja sa svojom publikom mesečno inkasira 48.000 evra.

Kad se sve ove brojke od zarade od izdavanja imanja i nastupa saberu, dolazi se do svote od skoro 70.000 evra, što lepu Novosađanku stavlja u sam vrh po mesečnoj zaradi među pripadnicima naše estrade.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *