Prvo oglašavanje Mesija o odlasku u Majami: Objasnio zašto nije hteo da ostane u Evropi

Nije dugo trajala saga o tome gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru posle rastanka sa PSŽ-om, a izbor je pao na selidbu preko Atlantika, na Floridu. Argentinski as postaće novi igrač Intera iz Majamija, koji je u većinskom vlasništvu Dejvida Bekama.

Povodom selidbe iz Evrope, Argentinac je dao izjavu za španski “Sport” i “Mundo Deportivo”.

– Doneo sam odluku da idem u Majami. I dalje nije sve završeno 100%, neke sitnice fale, ali odlučili smo da tamo nastavimo naš put – rekao je Mesi.

On se osvrnuo i na spekulacije da će sa bivšim saigračima iz Barselone, Serhiom Busketsom i Đordijem Albom, nastaviti karijeru u Arabiji.

– To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako se bavi svojom budućnošću. Ja sam očito bio upoznat s time, znao sam šta će da urade, ali ni u jednom trenutku nismo se dogovorili da idemo zajedno bilo gde. Ja sam sam doneo odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim.

 

Mesi je potom otkrio da je imao ponude da ostane u Evropi.

– Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponude od još jednog evropskog tima, ali nisam ih ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Posle osvajanja Svetskog prvenstva i pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vreme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i više uživam svakog dana. Očito sa istom odgovornošću i željom da pobeđujem i dobro igram. Samo malo smirenije.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *