Bratislav Gašić obišao renovirani objekat policijske stanice u Kuli i Nastavni centar

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas renovirani objekat policijske stanice u Kuli, kao i Nastavni centar u ovom mestu gde je rekonstruisano strelište.

„Zahvaljujući opštini Kula, predsedniku opštine i svim ostalim u lokalnoj samoupravi, MUP Republike Srbije od danas je bogatiji za još jednu novu, moderno urađenu policijsku stanicu i velika zahvalnost od strane Ministarstva i od mene lično, na svom naporu koji smo zajedno učinili. Do 16. septembra mi ćemo srediti još dve naše ispostave na teritoriji opštine Kula, to su Sivac i Crvenka, a do kraja septembra završićemo i novu vatrogasnu stanicu u Kuli“, rekao je ministar Gašić.

Ministar je naglasio važnost da građani u Kuli i u Republici Srbiji brzo osete boljitak kada su u pitanju usluge koje Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža građanima.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić pohvalio je saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova koja je, kako je rekao, krunisana ovim objektom. On je potvrdio dalja ulaganja u objekte MUP-a na teritoriji opštine Kula i izrazio zadovoljstvo povodom otvaranja policijske stanice u septembru.

Tokom obilaska Nastavnog centra u Kuli, ministru su predstavljeni završni radovi na sanaciji Upravne zgrade kao i rekonstruisano strelište.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *